Nagyon úgy néz ki, hogy Klinghammer „Pipa” István egy új mozgalom elindítójává vált tanárokat becsmérlő nyilatkozatával. A Facebookon már több tanár, sőt egész tanári kar is rendkívül frappáns választ adott a volt felsőoktatási államtitkárnak. Csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez!                                                                                                                                                               

tanárok tanár oktatás közoktatás nevelés fidesz

Kép forrása: http://hestyle.blog.hu/

Azon túlmenően, hogy Klinghammer István úgy véli, a pedagógusok tüntetése semmit sem old meg, még azt is elmondta, hogy:

"Olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál."

Mit is lehetne erre mondani? Nehéz szavakat találni… Talán ugyanezt gondolták a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanárai is, akik szavak nélkül reagáltak - ekképpen:

tanárok tanár oktatás közoktatás nevelés fidesz

Ugyanezt tette több tanárkolléga is: profil- és/vagy borítóképeiket kockás ingben (férfiak esetében szakállban) grasszáló önönmagukra cserélték. Úgyhogy a kihívás adott, kockás ingeket és szakállakat elő kedves kollégák! Mert ugyebár a tüntetésnek nincs semmi értelme, Klinghammer István is megmondta.

(Apró érdekesség, hogy a Klinghammer-féle tanárleírás – ha kiegészítjük a természet szeretetével – tökéletes definíciója a lumberszexualitásnak, úgyhogy plusz egy nyomós okunk van megváltoztatni profilképünket).


 

A blog követése Facebookon.