Bizonyára sokan jártak már úgy az olvasók közül, hogy szex közben kiszakadt az óvszerük. Egy ilyen élmény egy egész életre meghatározó lehet, akárcsak az, ha valaki számára kényelmetlen a gumihazsnálat. Ám ennek vége: nincs több kiszakadt gumi, nincs több bénázás a felvételnél, nincs több kényelmetlen együttlét. Hála egy svéd cégnek.

enesazegeszsegugy óvszer gumi elszakad a gumi kotton kondom gumióvszer lelohex

Egy szexuális aktus igazán meseszerű tud lenni, ha minden megfelelően működik. Ám ha nem, könnyen rémálommá válhat az együttlét. Ennek egyik nem is olyan ritka kiváltó oka, ha kiszakad az óvszer. Valószínűleg tisztában volt ezzel az egyik svéd szexuális segédeszközöket forgalmazó cég is, ugyanis nemrég jelentkeztek új termékükkel. A LELO egy olyan kondomot ígér vásárlóinak, amivel sokkal egyszerűbb és könnyebb megelőznünk a kellemetlen és veszélyes szexuális helyzeteket. A LELO HEX fantázianevű óvszerük ugyanis erősebb, sokkal nehezebben szakad, illetve egyértelműen kényelmesebb, mint a piacon lévő márkák. Íme, ő az:

enesazegeszsegugy óvszer gumi elszakad a gumi kotton kondom gumióvszer lelohex

Habár első ránézésre átlagos óvszernek tűnik, ha jobban megnézzük, látjuk, hogy nem véletlen az elnevezés: HEX. Közelről nyilvánvalóvá válik, hogy az elnevezés a hexagon 'hatszög' rövidített változata, hiszen a szóban forgó óvszer falán ez az alakzat található. És épp ez az, ami a fő különlegessége, de nem csupán esztétikai szempontból. Ez a fajta kialakítás ugyanis – mondja Filip Sedic, a LELO HEX megálmodója – lehetővé teszi, hogy ha nyomás éri az óvszert, akkor az hat irányba tudjon nyúlni - ezért nem szakad. Nézzék csak:

enesazegeszsegugy óvszer gumi elszakad a gumi kotton kondom gumióvszer lelohex

És akkor lássunk néhány adatot a HEX-ről:

  • egy 3 darabos csomag 9.90 dollár, azaz nagyjából 2800 forint.
  • egy 12-es csomag 19.90 dollár, tehát kb. 5500 Ft.
  • ez nagyjából 2,5-szer drágább, mint egy átlag óvszer. Ennek oka a speciális gyártási folyamat.
  • Itt rendelhető, fel kell iratkozni, még nagyjából 10 óra van hátra addig. Hajrá!

Forrás: TechInsider

A blog követése Facebookon.